Lakás szellőzés

A régebbi lakások esetében a levegő a szerkezet természetes nyílásain, elavult ablakok, nyílászárókon keresztül bejut a helyiségbe. A modern fűtéssel, tökéletesen záródó nyílászárókkal és homlokzat szigetelésekkel ellátott lakásokban átgondoltan megtervezett szellőzés biztosítja az egészségét.

Szellőzés nélkül a lakás páratartalma megnő és penészedés keletkezhet, főleg a szigeteletlen áthidalóknál a szoba felső sarkaiban keletkezhet,  ha az Ön lakásában is megjelent a penész javaslom ne penészgátló vegyszerekkel próbálkozzon, ez helyett meg kell határozni a hiba forrását és okot és gondoskodni kell a megfelelő szakmai megoldásról.

Folyamatos szellőzést kell biztosítani, ablakszellőzőkkel vagy a tetőtérre kivezetett
szellőzéssel tűzbiztonsági okok és a hatékonyság érdekében tetőgerinc szellőző és cserépszelezőt kell beépíteni, hogy az egész lakás szellőztetését egy olcsó de hatékony légáramlás biztosító csővezetékeken keresztül kivezessük.

Konyhai páraelszívó
Külön készülékek és szerelési anyagok vásárlását elkerülve használjuk a mindig kéznél lévő konyhai szagelszívót mint hatékony légcserélő eszközt.
Ha a konyhai páraelszívót üzemeltetjük gondoskodjunk a megfelelő tiszta levegő utánpótlásról!

Nagyméretű épületek

A szellőzőkürtők szabadon hagyásával vagy kinyitásával az elhasznált belső levegő az éjszaka alatt hideg levegőre cserélhetjük vagy építsünk plusz kéményt, úgynevezett  integrált szellőző tornyot és ezen keresztül biztosítjuk az elhasznált levegő cseréjét.

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Lakás szellőzés | Címke: , , , , , , , , , ,

Konyhabutorland.hu névjegye

VÁLLALKOZÁSOM A MEGFELELŐ SZAKIPARI ISKOLAI VÉGZETTSÉGGEL, RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ GÉPPARKKAL, AZ ALÁBBI IPARI MUNKÁKAT VÉGZI: - Konyhabútor helyszíni felmérés-tervezés-méretregyártás-beépítés - Homlokzathőszigetelés-generál kivitelezés - Kőműves munkák-családi ház építés-generál kivitelezés, építési e-napló vezetés, műemlék jellegű épületek felújítása - Hideg burkoló munkák-csempézés-járólapozás - Szobafestés-mázolás-tapétázás-hő és tűzgátló acél festékvédelem - Melegpadló lerakás - Hajópadló lerakás-meglévő padló felújítás - Gipszkarton szerelés - Led építés - okos otthon - Villanyszerelés-érintésvédelmi felülvizsgálat Kivitelezői szerződéssel, teljesítés igazolással, számlával Keressen bizalommal: (Aki felveszi a telefont: Puskás Zsolt kivitelező-műszaki technikus) +36703666047